Hvem vi er

Firmaet heter Trykk-System AS, og vår nettstedsadresse er: https://trykk-system.no. Du når oss på tlf. 23 30 00 25 og vår kontoradresse er Tollbugata 8, 0152 Oslo.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Det er ikke mulig for tredje part å legge inn kommentarer eller laste opp filer på vårt nettsted, og vi oppbevarer derfor heller ikke persondata fra de som besøker vårt nettsted.

Kontaktskjemaer

Ved innsending av evt. kontaktskjemaer på vårt nettsted oppbevarer vi innsendt informasjon i 6 mnd. av servicemessige hensyn. Hvis kontakten kulminerer i etablering av et kundeforhold oppbevarer vi informasjonen så lenge vi er lovpålagt av regnskapsmessige hensyn.

Informasjonskapsler

Kun administrator har anledning til å logge inn eller legge inn artikler/kommentarer på dette nettstedet, og vi oppbevarer kun informasjonskapsler fra innloggede brukere.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi benytter Google Analytics for å se hvor stor aktivitet vi har på vårt nettsted, samt hvilke sider som besøkes. Vi samler ikke inn informasjon om hver enkelt besøkende.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke informasjon med andre parter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Din kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål vedrørende personvern kan du kontakte Sven Kr. Jørgensen på tlf. 9005 1138.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi ikke samler ikke inn personlige data utover data du selv sender til oss via evt. kontaktskjema. Disse skjemaene slettes fra nettstedet så snart de er lest, og evt. informasjon som er nødvendig for videre behandling av din henvendelse flyttes til vår interne CRM programvare for opprettelse av kontaktdata og utarbeidelse av evt. tilbud du har bedt om.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vår interne programvare beskyttes med brannmur og antivirus samt løpende oppdatering. Backup av alle data skjer med fastsatt frekvens til internt backup-system. Månedlig kopi til skytjeneste som overskrives etter maks. 6 måneder.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar og oppbevarer ingen persondata fra tredjeparter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Enhver henvendelse via vårt nettsted behandles manuelt internt. Du kan i visse tilfeller ved innsending av et kontaktskjema motta en automatisk generert bekreftelse på at din henvendelse er registrert.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Trykk-System AS driver ikke med detaljsalg, kun salg til virksomheter. Vi oppbevarer derfor heller ikke data fra privatpersoner.

Google Analytics WD

Vi benytter ikke sporingskoder utover registrering av antall besøkende. Google skal derfor ikke kunne registrere hvem du er, og vi verken registrerer eller eksponerer din IP-adresse.